Kantoorgebouw Martini Staete Groningen

Interieurontwerp lobby

Impression

Before

Before

After

After

Description

In opdracht van BDD Group realiseerde Studio Byfrank een nieuw interieurontwerp voor het bijzondere kantoorgebouw ‘Martini Staete’ in Groningen. De entree is een lobby geworden waar je als bezoeker en huurder je welkom voelt in een warme, eigentijdse omgeving. De receptie is hierbij nog meer het centrale punt geworden door de omgeving donker te maken, met aan de achterzijde een prachtig zicht op het Stadspark.

Links

Kantoorgebouw Martini Staete Groningen

Interieurontwerp lobby

Description

In opdracht van BDD Group realiseerde Studio Byfrank een nieuw interieurontwerp voor het bijzondere kantoorgebouw ‘Martini Staete’ in Groningen. De entree is een lobby geworden waar je als bezoeker en huurder je welkom voelt in een warme, eigentijdse omgeving. De receptie is hierbij nog meer het centrale punt geworden door de omgeving donker te maken, met aan de achterzijde een prachtig zicht op het Stadspark.

Links

In opdracht van BDD Group realiseerde Studio Byfrank een nieuw interieurontwerp voor het bijzondere kantoorgebouw ‘Martini Staete’ in Groningen. De entree is een lobby geworden waar je als bezoeker en huurder je welkom voelt in een warme, eigentijdse omgeving. De receptie is hierbij nog meer het centrale punt geworden door de omgeving donker te maken, met aan de achterzijde een prachtig zicht op het Stadspark.

Eerste kunstwerk op gerecycled Formule 1 banner

Een baanbrekend kunstwerk is ontstaan uit het restmateriaal van promotionele banners van de Formule 1 in Zandvoort, dankzij de innovatieve start-up Sign Again.

De veelzijdige vormgever Byfrank werd gevraagd om een kunstwerk op dit bijzondere materiaal te creëren